BejelentésÉnvilágom
Köszönet azoknak akik ide benéztek,külön köszönet azoknak, akik javasolnak új,és még újabbat.

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponKöszöntő


Én olyan sokoldalú vagyok, hogy az már majdnem gömb. Több ezer telefonszámot tudok fejből, csak azt nem tudom, hogy melyik kié. Kedves vendég köszöntelek az oldalamon Remélem segítségedre tudok lenni,és remélem nagyon sok kérdésedre tudom a választ csak kérdezz bátran.
Háttérképek a képgalériában Szívesen fogadom az ötleteiteket. Üzenet,vagy szavazás formájában. Kocsis Janika csárdás mix:
A nap vicce
Bölcs mondások: A mazsola csak egy rémült arcú szőlőszem. A gyilkosság a kritika szélsőséges formája. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas. Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz... Zseniális, ha tudod, hogy melyik felét. A chiliszósz határozott fellépésű ketchup. A dög a rivális hölgy beceneve. A kémia ugyanaz, mint a fizika, csak büdösebb. Az irónia nem más, mint a szellemes emberek gorombáskodása. A szálka a hal bosszúja. Az ámokfutás a jövő tömegsportja.
Cool Myspace Generators

Időjárás Időjárás előrejelzés


Mosolyogj! A holnap rosszabb lesz a mánál. Zavarban vagyok, mint Ádám anyák napján. Mindenki jó valamire, ha másra nem, elrettentő példának. Isten megteremtette a világot és pihent. Isten megteremtette a férfit és pihent. Isten megteremtette a nőt és az óta sem, a férfinak sem az Istennek nincs nyugalma. A hangya egész nyáron dolgozott. A tücsök pedig egész nyáron hegedült. Télen mindketten megdöglöttek. Vicces idézetek: Munkahelyi tízparancsolat 1. Ne kívánd fõnököd halálát, segíts neki, hogy önmaga kívánja azt! 2. Ha munkatársad véletlenül dolgozni kezd, ez nem ok arra, hogy te is hasonlóan cselekedj! 3. Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra, inkább hagyd holnaputánra, mert addig hátha nem lesz rá szükség! 4. Az a feladat, amely nem oldódik meg magától 30 nap alatt, nem érdemli meg, hogy foglalkozzanak vele! 5. A munkahely nem kocsma, hogy egész nap ott tartózkodj, nem Isten háza, hogy vasárnap is oda menj! 6. A munka nemesít, de a társadalmunkban nincs szükség a nemesekre! 7. Aki nem dolgozik, az nem hibázhat. A hibátlan munkás megérdemli a kitüntetést! 8. Mindenkinek kell, hogy legyen valami hobbyja, de nem feltétlen szükséges, hogy az a munka legyen! 9. A munka élteti az embert, de a pihenés sem ölt még meg senkit! 10. A lustaság fél egészség, de te legyél teljesen egészséges! Vicces képek `)


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Méri [ 2013-05-24 12:07 ]

tök jó. nekem is van egy iylenem, megnézed??
ujholnap.5mp.eu
marichui.5mp.eubucsú gabriella [ 2012-06-08 14:35 ]

nagyon vicessekT0MMY [ 2012-01-29 19:44 ]

Köszi a filmekért, de A Mag c. filmhez a jelszó
NEM gyurcicica, HANEM nicky-gyurci.usfricso [ 2011-04-22 11:27 ]

A mag c.filmhez adott jelszó nem jó!Malaysia [ 2010-06-22 17:06 ]

Foglalkozzon az oldal csak a vicces cuccokkal!Hidd el úgy jobb lenne.


SzavazásIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!